Sredstvo za dezinfekcijo Bacticyd

12.20 z DDV

Dezinfekcijski sprej za zrak, predmete in površine.
Vsebina: 150ml

Odpravlja bakterije, vključno z legionelo, plesnijo in gobami/mahom iz površin, predmetov, sten ter klimatskih sistemov, vključno z deli uparjalnika, ventilatorjem, filtri, razvlaževalniki, zračniki, difuzorji, distribucijskimi kanali, prezračevalnimi sistemi.
Nevtralizira slabe vonjave, ki jih povzročajo mikroorganizmi s posebnim delovanjem na določene podlage. Takoj razkuži in osveži okolico s prijetnim in nežnim vonjem. Ne škoduje, ne obarva in ne masti tkanin in opreme, ne poškoduje površin.
Sprej ni namenjen uživanju!

Ni na zalogi

Opis

Dezinfekcijski sprej za zrak, predmete in površine.
Vsebina: 150ml

Odpravlja bakterije, vključno z legionelo, plesnijo in gobami/mahom iz površin, predmetov, sten ter klimatskih sistemov, vključno z deli uparjalnika, ventilatorjem, filtri, razvlaževalniki, zračniki, difuzorji, distribucijskimi kanali, prezračevalnimi sistemi. Nevtralizira slabe vonjave, ki jih povzročajo mikroorganizmi s posebnim delovanjem na določene podlage. Takoj razkuži in osveži okolico s prijetnim in nežnim vonjem. Ne škoduje, ne obarva in ne masti tkanin in opreme, ne poškoduje površin. Sprej ni namenjen uživanju!
Omogoča hitro in učinkovito razkuževanje okolice (domovi, pisarne, trgovine, čakalnice, nastanitvene sobe, hoteli, restavracije, bolnišnice, ambulante, zdravniške ordinacije, telovadnice, slačilnice, sprejemni centri, vozila, ladje, trajekti,…) Hkrati nevtralizira vse vrste slabega vonja, ki ga povzročajo hrana, dim, mikroorganizmi, organske reakcije, tkanine, usnjeni materiali, različne površine. Visoko antibakterijsko delovanje pršila je bilo preverjeno z najnovejšimi evropskimi metodami nadzora.

Za razkuževanje in osvežitev prostorov: izdelek uporabite sredi prostora, ob stenah ali neposredno na zavesah/tkaninah, da nevtralizira slabe vonjave in dim.
Za razkuževanje klimatskih sistemov vozila: pred uporabo dobro pretresite, odprite predale, predelke, zračnike in zaprite okna. Nastavite cirkulacijo zraka, sprej postavite navpično in varno na tla v sredini potniške kabine ali pa na primerno mesto. Pritisnite gumb razpršilnika, dokler se ne zaskoči. Nemudoma zapustite potniški prostor in pustite, dokler se vsebina spreja popolnoma ne izprazni. Pustite delovati 15min in potem prezračite.
Za dezinfekcijsko delovanje proti legioneli, ki se razprši v bivalnih in delovnih okoljih, pustite delovati 60min.
Za klasično razkuževanje in odpravljanje vonjav pa zadostuje par razpršitev po prostoru, tkanini, površinah. V najbolj trdovratnih primerih ponovite po 24/48 urah.

www.carantaniatattoo.com