Inkjecta Eclipse

633.00 z DDV

Inkjecta Eclipse je rotacijski tattoo strojček, zasnovan za uporabo s standardnimi iglami. Odlikuje ga konstrukcija iz zlitine in prilagojeni nanotehnološki motorček za nemoteno delovanje.
Nameščen je s 3,25 mm kromiranim cam-om, ki je zamenljiv in omogoča, da artisti izbirajo svojo dolžino giba. Poleg tega Inkjecto Eclipse lahko uporabljate tudi za večje magnume, celo do 45M.

Opis

Inkjecta Eclipse

Inkjecta Eclipse je rotacijski tattoo strojček, zasnovan za uporabo s standardnimi iglami. Odlikuje ga konstrukcija iz zlitine in prilagojeni nanotehnološki motorček za nemoteno delovanje.
Eclipse ima značilen videz, kateri se loči od Inkjecta Flite Nano strojčkov. Nameščen je tudi s 3,25 mm kromiranim cam-om, ki je zamenljiv in omogoča, da artisti izbirajo svojo dolžino giba. Poleg tega Inkjecto Eclipse lahko uporabljate tudi za večje magnume, celo do 45M.
Eclipse deluje s širokim razponom napetosti od 4,5 do 18 V. Vsebuje tudi dvojno vzmetno ključavnico z vijakom, stabilizator palice z nastavljivim podajanjem, fleksibilni pin sistem za prilagajanje mehkobe.
Če želite zamenjati upogljive zatiče, potrebujete izvijač s križno glavo (ni priložen).

Ključne funkcije:
– Barva: črna / modra
– Združljivo s standardnimi iglami
– Okvir: Konstrukcija zlitin
– Motor: posebna nanotehnologija
– Činč/RCA kabel
– Prednastavljen 3,25 mm kromiran cam
– Delovna napetost: 4,5 – 18 V
– Ključavnica z dvojno vzmetjo
– Stabilizator igle z nastavljivim podajanjem
– Fleksibilni pin sistem za prilagajanje mehkobe
– Škatla vsebuje Eclipse strojček, Inox mazivo in ključe.

Izdelano v Avstraliji. DOBAVA PO NAROČILU!

Carantania Tattoo je prva slovenska spletna trgovina na kateri najdete vse za tetoviranje. Vrhunsko znamko opreme za tetoviranje Cheyenne, tattoo barve, tattoo igle, tattoo mašince, tattoo gripe, vse pripomočke za tetoviranje, električne napajalnike in kable, stopalke, sisteme za čiščenje, GHOST tattoo kartuše, Panthera Ink tattoo barve, World Famous tattoo barve, Eternal tattoo barve ter Intenze Ink tattoo barve.
Na vsa vprašanja vam z veseljem odgovarjamo prek e-pošte, facebook strani ali po telefonu na številki 041 81 81 80.

Obiščite nas tudi na FB strani Carantania Slovenija