Cheyenne SOL Terra

773.50 z DDV

SOL TERRA tehnični parametri:
Delovna napetost: 5-12,6 V DC
Vhodna moč: 3 W
Frekvenca šiva: 25 -150 Hz
Hod: 4 mm
Priključek: 3,5 mm priključek
Pogon: Brez krtačni enosmerni motor
Način delovanja: neprekinjeno delovanje
Mere (Ø X L): 36 x 94,2 x 57,5 ​​mm
Teža: pribl. 85 g brez oprijema

Gripi SOL Luna in SOL Terra še niso v prodaji. Za uporabo so primerni vsi obstoječi HAWK gripi.

Kategoriji: ,

Opis

Cheyenne SOL Terra postavlja nov standard za kotne tattoo stroje: Z inovativno tehnologijo SensiDrive® lahko sedaj pričakujete edinstvene delovne izkušnje!

Ta nova revolucionarna tehnologija, ki jo je patentiral Cheyenne, ponuja dve različni nastavitvi: “Hard” in “Sensi”. Elektronika motorja je pri menjavi različno nastavljena. Doživite dva povsem različna občutka. Nekateri umetniki opisujejo nastavitev “Sensi” kot “tradicionalni stroj za navijanje”. Drugi opisujejo nastavitev “Hard” kot “najboljši linijski stroj vseh časov”.

SOL Terra vam omogoča krmiljenje motorja z različnimi algoritmi, vendar je izvedba vedno močna in nežna do kože. Rezultat je izredno natančen vzorec šiva, zmanjšan občutek bolečine pri tetoviranju in krajši proces zdravljenja.

4-milimetrska poteza SOL Terre predstavlja vrhunsko napravo za bogate linije in barvanje v vseh delih. Cheyenne stroj deluje s 25 Hz v nizkem frekvenčnem območju in se lahko celo poveča do 150 Hz. Tiho delo z bistveno zmanjšanimi vibracijami je vedno varno s SOL Terra, ki velja za nežen tatoo stroj.

Cheyennov visokotehnološki postopek »anodizacije« omogoča enostavno in varno čiščenje tatoo stroja, za higiensko delo. Klasični Cheyenne gripi in Cheyenne moduli za varnost in igle dopolnjujejo vašo konfiguracijo, da lahko uporabite SOL Terra pod optimalnimi pogoji. Vsi Cheyenne napajalniki, ki se začnejo pri 2,5 amp izhodu, so združljivi s sistemom SOL Terra, saj zanesljivo poganjajo stroj za tetoviranje.

Obiščite nas tudi na FB strani Carantania Slovenija in sloveniatattooconvention.com

Dodatne informacije

Barva

črna, oranžna, Rdeča, srebrna, vijolična, zlata