Cheyenne SOL Luna

773.50 z DDV

SOL LUNA tehnični parametri:
Delovna napetost: 5-12,6 V DC
Vhodna moč: 3 W
Frekvenca šiva: 25 -150 Hz
Hod: 2,5 mm
Priključek: 3,5 mm priključek
Pogon: Brez krtačni enosmerni motor
Način delovanja: neprekinjeno delovanje
Mere (Ø X L): 36 x 94,2 x 57,5 ​​mm
Teža: pribl. 87 g brez oprijema

Gripi SOL Luna in SOL Terra še niso v prodaji. Za uporabo so primerni vsi obstoječi HAWK gripi. Grip se dokupi (ni v paketu s tatoo strojem).

Kategoriji: ,

Opis

Posebna tehnologija SensiDrive®, krmiljenje motorja z različnimi algoritmi, zelo nizke vibracije in nizka toplota skupaj z zmogljivim motorjem – to je Cheyenne SOL Luna. Nova dimenzija za tetoverje – umetnike! Ta revolucionarni stroj za tetoviranje omogoča izjemno čist vzorec šivov in zmanjšan občutek bolečine med uporabo.

Cheyenne SOL Luna vzpostavlja nov standard za tattoo stroje: od zdaj naprej lahko pričakujete neprimerljivo delovno izkušnjo z inovativno tehnologijo SensiDrive®! Ta nova revolucionarna tehnologija, ki jo je patentiral Cheyenne, ponuja dve različni nastavitvi: “Hard” in “Sensi”.

Elektronika motorja je pri menjavi različno nastavljena. Doživite dva povsem različna občutka. Nekateri umetniki opisujejo nastavitev “Sensi” kot “tradicionalni stroj za navijanje”. Drugi opisujejo nastavitev “Hard” kot “najboljši linijski stroj vseh časov”. SOL Luna vam omogoča nadzor nad motorjem z različnimi algoritmi, vendar vedno ostane močan in nežen do kože. Posledica tega je izjemno čist vzorec šiva, zmanjšan občutek bolečine med uporabo in omogoča pospešen proces zdravljenja. 2.5-milimetrska poteza SOL Luna je vrhunska tattoo naprava za gladke prehode in odtenke v barvnem realizmu in v črno-sivi izvedbi.

Cheyenne Sol Luna deluje v nizki frekvenci od 25 Hz in se lahko regulira do 150 Hz. Delovanje z nizko stopnjo šuma z nizkimi vibracijami je vedno varno s SOL Luna. Cheyennov izpopolnjen postopek »eloksiranja« omogoča enostavno in varno čiščenje tattoo stroja za higiensko delo. Klasični Cheyenne ročaji in Cheyenne moduli za varnostne igle so najboljša dopolnitev k uporabi SOL Lune, pod optimalnimi pogoji. Vsi 2,5-amp Cheyenne napajalniki so združljivi tudi s SOL Luna za zanesljivo krmiljenje stroja.

Obiščite nas tudi na FB strani Carantania Slovenija in sloveniatattooconvention.com

Dodatne informacije

Barva

črna, oranžna, Rdeča, srebrna, vijolična, zlata