Carantania Cleaning Foam – 200ml

13.90 z DDV

Cleaning Foam je tekoč detergent, pripravljen brez vode za osebno čiščenje. Formulacija obogatena s pomirjevalnimi, emolientnimi in dermoprotektivnimi snovmi ter ekstraktom polžje sline. Pena je namenjena pomiritvi kože po samem tetoviranju, ekstrakt polžje sline pa pomaga pri obnovitvi in celjenju tattooja. Izpiranje ni potrebno. Posebej primerna za čiščenje črnila z nastajajočega tatuja (oz. čiščenje sveže tetovaže).

Kategoriji: ,

Opis

Carantania Cleaning Foam

Carantania Cleaning Foam je tekoč detergent, pripravljen brez vode za osebno čiščenje. Formulacija obogatena s pomirjevalnimi, emolientnimi in dermoprotektivnimi snovmi ter polžjo slino. Pena je namenjena pomiritvi kože po samem tetoviranju, ekstrakt polžje sline pa pomaga pri obnovitvi in celjenju tattooja. Izpiranje ni potrebno. Posebej primerna za čiščenje črnila z nastajajočega tatuja (oz. čiščenje sveže tetovaže).

UPORABA: Nanesite peno na prizadeto območje, odstranite ostanke črnila ter očistite. Spiranje ni potrebno. Dermatološko testirano. Mikrobiološko nadzorovano.

Vsebina: 200 ml.

Proizvedeno v Italiji.